Понеділок буде вдалим, але не для всіх: Гороскоп на 27 вересня

Навіть успіх у бізнесі пророкують деяким знакам Зодіаку

ОВНИ

Ваша енергетика буде на висоті. Виявляйте активність, але дійте продумано. Потрібно бути дуже акуратними за кермом і з вогнем, можливі травми й опіки. Чоловіки можуть розраховувати на допомогу жінки.

ТЕЛЬЦІ

День гарний для романтичних знайомств і побачень, для зізнань в любові. Приділіть увагу дітям, зробіть невеликі подарунки своїм близьким і коханим. Ви побачите, що ваша турбота викличе відповідну реакцію.

БЛИЗНЯТА

Не комплексуйте, будьте впевнені в собі, проявляйте порядність і благородство, і цей день стане основою для подальших успіхів у бізнесі й кар'єрі. Вдалий день для фінансових звітів, складання кошторисів, планів.

РАКИ

Ви сьогодні будете конструктивні, оригінальні, будете здатні вирішувати складні завдання. Рішення будуть приходити легко. Допоможіть порадою друзям. День вдалий для подорожей і збору інформації.

ЛЕВИ

Вдалий час для самореалізації, для ділових знайомств. Є можливість використовувати свої зв'язки для отримання фінансової підтримки або зміцнення службового становища. Слідкуйте за харчуванням, можливі висипання на шкірі.

ДІВИ

В цей день вам доведеться багато спілкуватися, отримувати багато інформації. Тільки відокремлюйте зерна від бур'янів. Не все буде правдою. Сьогодні може бути багато брехні, в тому числі й з вашого боку.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий день особливо для нових знайомств. Хороше самопочуття може бути затьмарене тільки алкоголем або неякісними продуктами. Сексуальна енергія буде на висоті, не втрачайте часу дарма.

СКОРПІОН

День хороший не тільки для ділового спілкування, а й для зустрічей з коханими та друзями. Будьте рішучими і впевненими в собі, а чарівності вам не позичати.

СТРІЛЬЦІ

Можете очікувати підтримки від людей старшого віку або батьків. Можливо, ви отримаєте слушну пораду. На роботі від вас вимагатимуть дисципліни й увага до дрібниць. Наведіть порядок у документах.

КОЗОРОГИ

Прекрасний день для гри, фортуна буде на вашому боці. Можливі виграші. Вдалий день для страхування, отримання дивідендів. День вдалий у всіх проявах життя.

ВОДОЛІЇ

Сприятливий час для ділових переговорів. Сьогодні ви зможете домовитися з будь-якою людиною. Хороший день для пізнавальних екскурсій, спілкування. З'явиться сприятливий шанс скористатися зв'язками.

РИБИ

Сьогодні ви схильні приймати правильні й чіткі рішення. День отримання космічної інформації. Ті, хто займається духовними практиками, зможуть збалансувати свою енергетику і отримати необхідні таємні знання.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень