Мають всі шанси побачити правнуків: справжні довгожителі за знаком Зодіаку

Для них і 100 років – не межа

Довгожителі за знаком Зодіаку. Таких усього троє
Довгожителі за знаком Зодіаку. Таких усього троє

Кожна людина прагне прожити цікаве, довге й щасливе життя, наповнене важливими подіями, крутими враженнями і приємними знайомствами. Та, на жаль, дожити до глибокої старості дано далеко не кожному.

Доведено, що на тривалість життя впливають гени і спосіб життя, утім, астрологи все-таки переконані, що зірки-покровителі у цьому питанні теж відіграють далеко не останню роль.

ОВЕН

Представник сузір'я Овен володіє неймовірно міцними нервами, а цей фактор відіграє дуже важливу роль у питанні тривалості життя.

Зазвичай, більшості народжених під цим знаком Зодіаку вдається няньчити не лише власних дітей та онуків, а й правнуків.

Овни наділені богатирським здоров'ям і міцним духом, що допомагає їм у вирішенні різних проблем, які інших людей просто «розчавили» б.

Однак представнику цього знака Зодіаку варто звернути особливу увагу на свій спосіб життя, виключивши усі шкідливі звички.

РАК

Ще одним довгожителем є Рак. Практично всі його скарги на здоров'я – звичайне перебільшення, адже цей знак має особливу схильність до драматизму.

Великий вплив на людину, яка народилася під знаком Раку, має місяць. Саме він постійно заряджає його здоров'ям та енергією, що дозволяє прожити більшу кількість років, ніж відведено решті.

ДІВА

Зазвичай, представник сузір'я Діва не може похвалитися відмінним здоров'ям. Саме тому до свого організму він ставиться із неймовірним трепетом і турботою: Діва ніколи не стане бездумно піддаватися ризику і завжди триматиме руку на пульсі, аби встигнути помітити навіть найменші негативні дзвіночки.

Представник цього знака Зодіаку швидше харчуватиметься домашньою їжею, аніж стане труїтися фастфудом, а потім лікувати наслідки. Перш ніж купити щось з продуктів для себе і своєї сім'ї, Діва вивчать склад, термін придатності, умови зберігання і транспортування – їй важливо, аби все було ідеально.

Крім того, ці люди є неймовірно гидливими та охайними: в їхньому будинку завжди є необхідні дезінфекційні засоби, генеральне прибирання проводиться строго за графіком тричі на місяць, а будь-яка, навіть найменша плямочка, негайно знищується.

І найбільш важливу роль у довголітті Діви грає відмінна фізична форма. Представник цього знака Зодіаку ретельно піклується про свою зовнішність і фігуру. Завдяки своїй педантичності Діви є лідерами серед довгожителів. Кожному варто взяти з них приклад.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень