Лотерейний білет – Дівам, «приземлення» - Рибам: гороскоп на 25 вересня

А Козорогам – прогрес у ділових справах

ОВНИ

Можна очікувати приємних сюрпризів і подарунків. Можливі й серйозні витрати, але не даремні. Завдяки кмітливості ви зможете досягти бажаних результатів в переговорах.

ТЕЛЬЦІ

У цей день ви зможете умовити кого завгодно на що завгодно. Ваше красномовство – на висоті. Ви будете випромінювати оптимізм і цим притягувати оточення. Будьте обережні з електроприладами.

БЛИЗНЯТА

Сьогодні будете винахідливі не тільки ви, але і ваше оточення. Поїздки будуть дуже сприятливі, імовірний успіх у торгових операціях і науковій діяльності. Проявіть хитрість, для успіху у важливій справі.

РАКИ

На роботі все буде йти добре, особливо у фінансовому плані. Ймовірно висновок вигідного контракту. В цілому день хороший для активних дій і досягнення найбажаніших цілей. Проявіть благородство і поблажливість до оточуючих. Можливо, скоро доведеться звертатися до них за допомогою.

ЛЕВ

Попри всі перешкоди, ваша енергійність і наполегливість дасть хороші результати. Можливо просування на службі. Дійте сміливіше, відстоюйте свою думку.

ДІВИ

У цей день можливі сюрпризи й подарунки. Є шанс виграшу, купуйте лотерейний квиток. Можливі раптові знайомства, знахідки. Є можливість використовувати свої зв'язки для отримання фінансової підтримки або зміцнення службового становища.

ТЕРЕЗИ

Вміло розпоряджайтесь ресурсами на шляху до успіху. В іншому випадку ситуація може обернутися драматично, якщо ви до неї не готові.

СКОРПІОНИ

Утримайтеся від неправедних дій, якими ви можете образити інших людей. Але не слід і потурати невдячним людям. Краще припинити з ними будь-які стосунки.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкуючись з людьми, будьте терпимі й делікатні. Імпульсивні дії й різкі висловлювання можуть стати причиною того, що у вас з'явиться серйозний ворог. Не допускайте конфліктів з начальством і чиновниками.

КОЗОРОГИ

Можливий прогрес у ділових стосунках. Тільки правильно все сплануйте і прикладіть трохи зусиль. Можна легко заробити певну суму.

ВОДОЛІЇ

Намагаючись досягти своєї мети, не вдавайтеся до обману, бо все обернеться проти вас. Це завдасть великої шкоди вашій репутації. Не відгукуйтесь на сумнівні прохання, інакше вас просто використають.

РИБИ

Займіться земними справами, не будуйте захмарні плани. Краще завершити дрібні справи, навести порядок у фінансових питаннях. Не слід що-небудь купувати чи вкладати у щось гроші, ви програєте. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень