Перспектива прибутку – Левам, ризик конфлікту вдома – Водоліям: гороскоп на 29 вересня

А Тельці мають бути обережними зі своїми бажаннями

ОВНИ

Зорі рекомендують вам більше дбати про здоров'я. Перегляньте свій раціон і хоч трохи займайтеся спортом. А головне – не беріть дрібні проблеми близько до серця.

ТЕЛЬЦІ

Будьте обережними зі своїми бажаннями, адже саме цього дня вони почнуть здійснюватися. В першу чергу це стосуватиметься вашого особистого життя.

БЛИЗНЯТА

Ви зробите велику помилку, якщо дасте гроші в борг. Своїх коштів ви більше не побачите, будьте впевнені. Тому просто ввічливо відмовте.

РАКИ

Цього дня вам доведеться визнати свої помилки і поговорити про це з коханою людиною. Ваша впертість не робить вас кращими, а тільки псує усім настрій.

ЛЕВИ

Вам вдасться закінчити якусь нудну справу. Зараз ви зможете досягти дуже гарного результату, який у майбутньому дасть хороший прибуток.

ДІВИ

Якщо є можливість, то проведіть день на самоті. Зберіться з думками і наведіть порядок в своєму серці. Воно точно підкаже вам, що робити і яким шляхом рухатися далі.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає радісний і насичений приємними подіями день. Будьте наполегливими й перед вами відкриються всі двері.

СКОРПІОНИ

Не коріть себе за помилку і не опускайте руки. Одна невдача не повинна перекреслити усі ваші плани.

СТРІЛЬЦІ

Не плануйте нічого важливого на цей день, оскільки вам буде важко зібратися з думками та приймати навіть прості рішення.

КОЗОРОГИ

Ви зможете вирішити проблему, яку постійно відкладали. Також щось зміниться у вашому світогляді і ви отримаєте відповіді на питання, які вас турбували.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно більше часу проводити зі своєю сім'єю. Останнім часом ви багато працюєте, втомлюєтеся і це негативно впливає на стосунки з близькими.

РИБИ

Вам потрібно буде зробити важливий та дуже складний вибір. Якщо ви довіритеся інтуїції, то не помилитеся й отримаєте гарний результат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень