Реальний шанс хорошого заробітку – Козорогам, загострення інтуїції – Ракам: гороскоп на 28 вересня

А Овнам не підвищать зарплату, якщо…

ОВНИ

Можливо, ви розраховуєте на підвищення зарплати або на більш високу посаду. Цього дня може відбутися подія, яка може поламати ваші плани. Щоб цього уникнути, стримуйте свою імпульсивність і намагайтеся не дратуватися.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ви вдаєтеся до хитрощів і обману, намагаючись чогось досягти, то можете зіпсувати репутацію та посваритися з потрібними людьми. Принциповість і дисципліна стануть запорукою успіху.

БЛИЗНЯТА

Чудовий день для наведення ладу в домі та великих покупок. Хороший день і для довірливого спілкування з дітьми.

РАКИ

Вашій винахідливості можна буде позаздрити. До того ж, загостриться інтуїція, тому намагайтеся прислухатися до неї. 

ЛЕВИ

Не бійтеся відкритися для всього нового, починаючи від одягу й закінчуючи способом життя. Якщо вам необхідно отримати від когось важливу інформацію, спробуйте зробити це саме зараз.

ДІВИ

Заступництво впливової особи сприятиме вашому професійному успіху. Сміливо беріться за будь-яку справу, але добре продумуйте свої дії, бо самовпевненість і нетерпіння можуть все зіпсувати.

ТЕРЕЗИ

Ви будете занадто емоційними цього дня, а тому можете наробити собі проблем. Зорі забороняють проявляти агресію, а також вступати у суперечки і конфлікти.

СКОРПІОНИ

Все буде складатися прекрасно. Вам легко даватиметься вирішення серйозних завдань, над якими ви билися не один день. Ось тільки не варто говорити зайвого, щоб потім це не використали проти вас.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає чудовий день, який ідеально підходить для укладення угод. Зараз ви можете встановити вигідні ділові відносини, які дуже скоро дадуть результат.

КОЗОРОГИ

Є реальний шанс хорошого заробітку. Можливі й нові знайомства. Але будьте стриманими у словах.

ВОДОЛІЇ

Ви будете налаштовані войовничо й агресивно. Ваші висловлювання будуть необачними, що може привести до сварки. Навіть романтичні побачення можуть закінчитися конфліктом. 

РИБИ

Гасіть у собі напади безпричинного роздратування. Також намагайтеся не піддавати себе зайвим навантаженням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень