«Вибили двері й увірвалися в оселю»: двох правоохоронців звинувачують у зґвалтуванні вагітної (ВІДЕО)

«Два виродки в формі поліції бігають селом та пропонують грубі гроші, аби зам’яти цю справу»

У Полтавській області двох правоохоронців звинувачують у зґвалтуванні 30-річної вагітної жінки.

Спочатку про інцидент повідомив місцевий депутат Антон Мосійчук. Згодом цю інформацію прокоментували в обласній поліції.

Мосійчук у Фейсбуці написав, що у ніч проти 12 жовтня в селі Чавельча Лубенського району поліцейський дільничний з колишнім колегою увірвалися до оселі місцевої жительки, 30-річної самотньої матері, яка вагітна другою дитиною, та зґвалтували її.

Депутат зазначив, що жінку шпиталізували з кровотечею до лікарні.

Наразі Сніжана госпіталізована з кровотечею до лікарні, а два виродки в формі поліції бігають селом та районом, пропонують грубі гроші, аби зам’яти цю справу і не сісти на довгий термін.

 

 Публічно звертаюся до керівництва МВС і ДБР з вимогою негайно затримати перевертнів в поліцейській формі та покарати по закону, - написав Мосійчук.

В обласній поліції пообіцяли всебічно сприяти «об’єктивному розслідуванню злочину, в якому звинувачують поліцейського».

У повідомленні зазначається, що 12 жовтня близько 8 години ранку надійшло повідомлення від мешканки Лубенського району про те, що вночі її зґвалтували двоє осіб.

Один із чоловіків, на якого вказує потерпіла – місцевий дільничний офіцер поліції, який з 30 вересня перебував на лікарняному.

 

Після реєстрації заяви співробітники головної інспекції та внутрішньої безпеки Нацполіції оперативно розпочали збір інформації про подію для об’єктивного документування вказаного факту, - кажуть правоохоронці.

Кримінальне провадження за інформацією про зґвалтування розпочали слідчі Державного бюро розслідувань, а співробітники Департаменту Головної інспекції Нацполіції проводять службове розслідування.

Інцидент прокоментували й в Державному бюро розслідувань.

Зазначається, що слідчі територіального управління ДБР Полтави встановлюють осіб, у тому числі з-поміж правоохоронців, які можуть бути причетними до ймовірного зґвалтування жінки з Лубенського району Полтавської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень