«Мама більше не прийде»: під Полтавою божевільна любов закінчилась трагедією та звірською наругою (5 ФОТО)

24-річну Ангеліну знайшли голою з кляпом у роті. Молоду матір зґвалтував та задушив... коханий чоловік

У селі Біленченківка Гадяцької громади на Полтавщині  24-річну Ангеліну Омельченко знайшли мертвою в яблуневому саду на околиці населеного пункту. На тілі жінки було виявлено сліди побиття й з’ясувалося, що її також зґвалтували.

Жорстоку наругу над дівчиною скоїв її коханий Олексій.

Ангеліна Омельченко зникла 24 липня. Мала повернутися додому, де жила разом із двома дітьми, своїми мамою і бабусею. Останні й забили на сполох – раніше Ангеліна навіть не затримувалася.

Пошуком зайнялися поліцейські, але молода жінка була вже мертвою. 26 липня знайшли її тіло з кляпом у роті й слідами сексуального насильства.

Тіло знайшли… Дівчина була напівоголена, з кляпом у роті. Молоду матір зґвалтували та задушили, – йдеться в повідомленні.

Страшна новина відразу ж облетіла село, але мало хто міг уявити, що за підозрою в убивстві затримають її чоловіка, якого вона раніше шалено любила.

Це була божевільна любов. Вони ніби юні Ромео і Джульєтта нікого навколо не бачили, – розповіли місцеві жителі.

Пара одружилася, у них народилася спочатку дочка, а потім і син. Але все частіше щасливі моменти сімейного життя стали захмарюватися ревнощами.

За словами подруги Ангеліни, Олексій став шалено ревнувати її й підіймати руку на неї.

 

Незадовго до вбивства його вигнали із сім'ї – за те, що бив дружину, – розповіла дівчина.

Вбивство молодої жінки сталося всього за кілька днів до восьмої річниці від дня весілля. Минулого року, 31 липня 2020-го, Ангеліна Омельченко написала на своїй сторінці у Facebook:

Олексій після скоєння злочину ховався в потаємному місці, але оперативники знайшли його. 27-річному чоловіку вже повідомили про підозру у скоєнні зґвалтування і вбивства. Суд обрав запобіжний захід – утримання під вартою на 60 днів.

Чоловік уже зізнався в скоєному і зараз співпрацює зі слідством, – розповіли у поліції Полтавської області.

Однак його зізнання вже не поверне маму маленьким Таїсії та Тимофію, яким доведеться рости без тепла і любові найріднішої людини.

Його затримали та повідомили про підозру у вчиненні зґвалтування та вбивства, поєднаного зі зґвалтуванням. Суд узяв затриманого під варту.

Батькові двох дітей тепер загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув'язнення. Якщо, звісно, суд визнає його винним.

Олексій Бєлоусов бив і ґвалтував дружину вже не вперше. Подібне трапилося в червні, а потім і 11 липня. Того разу Ангеліна заяву до поліції написала лише щодо побиття, і лише згодом правоохоронці переконали її заявити на кривдника й щодо факту зґвалтування.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень