Нелегалів штрафують, а декого – депортують: у Рівному триває «спецоперація»

За кілька днів вже встигли знайти тих, кому не можна перебувати в Україні

У Рівненській області викрили 34 іноземці на порушенні міграційного законодавства. Про це повідомляє відділ комунікації обласного управління Нацполіції.

Практичний етап профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» розпочався першого вересня і триватиме до кінця місяця.

 - Так, упродовж 13 днів операції «Мігрант» завдяки спільній та злагодженій роботі співробітників управління міграційної поліції ГУНП в Рівненській області та Державної міграційної служби Рівненщини вдалося виявити 34 іноземці, які порушили законодавство про правовий статус іноземців, серед яких 17 — нелегали.

 

Усіх правопорушників притягли до адмінвідповідальності. 24 особи  за порушення правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію країни та 10 осіб за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства.

 

Винних притягли оштрафували на загальну суму понад 52400 гривень, з яких стягнуто — 38480 гривень, - повідомила речниця обласного управління Нацполіції Марія Юстицька.

Крім того, правоохоронці надіслали до територіальних підрозділів міграційної служби 24 обґрунтованих звернення щодо розв'язання питання про обмеження перебування іноземців на території України.

Державна міграційна служба в Рівненській області вирішила примусово виселити 17 осіб. 13 рішень у міграційній службі стосувались заборони в’їзду іноземцям та особам без громадянства в Україну.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень