Ви розумієте, що мертві? У Полтаві дружина «поховала» живого чоловіка (ВІДЕО)

При чому про свою смерть він дізнався випадково, більше, ніж через 10 років після «поховання»

Чоловіка звуть Анатолій Маковський, і «помер» він ще 2010-го року. Про це полтавець дізнався близько місяця тому, коли вирішив поновити документи.

Рішення про визнання його мертвим ухвалив Шишацький районний суд за поданням дружини Анатолія. Жінка не мала з ним зв'язку понад три роки, тому зважилася на такий крок, аби отримувати допомогу на сина «у зв'язку з втратою годувальника».

Коли Анатолій звернувся до податкової, аби відновити ідентифікаційний код, його огріли новиною, що фактично, він не існує.

Мені дзвонять, кажуть: «Так і так, розумієте, ви мертві». Я говорю: «В якому смислі?».«Отак, ми послали на Київ запит», видали, що Шишацький суд мене 2010-го року похоронив.

 

Я в шоці, - розповідає полтавець.

Згідно з наданими Шишацьким районним судом документами, 2007-го чоловік пішов з дому і не повернувся, ніхто з їхніх спільних родичів та друзів не знав про його місце знаходження, тому було ухвалено таке рішення. Тим часом Анатолій спокійно жив у Полтаві.

Я жив тут (у Полтаві – ред.) всі три роки. Я тут виріс, тут народився. Я ж не зобов’язаний сидіти у тому селі.

 

На якій підставі? Якби я був поданий зниклим безвісти, ніякого, нічого.

 

Ці три роки вони просто так просиділи, пробили, думають: «Та судимий, може десь сидить, а може убили».

 

Це треба все робити (перевіряти - ред.). Вони просто поставилися халатно, - розповідає полтавець.

Адвокат Дар'я Маліннікова каже, що в такому рішенні суду не бачить достатніх підстав. Адже не були перевірені такі відомості, як ймовірний виїзд за кордон, чи є у людини інше майно, чи працевлаштована вона. Юрист радить Анатолієві звертатися із заявою до суду щодо скасування даного рішення.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень