Що відомо про скандал у школі?

Кілька місяців тому в соцмережі з’явилося відео, на якому видно, що вчитель виштовхує дівчинку-підлітка за двері. Відео опублікувала 13-річна школярка. Її мати звернулася в поліцію, але вчитель натомість написав зустрічну заяву.

З'ясувалося, що дівчина на уроці грала мобільним телефоном, демонстративно ігнорувала зауваження і постійно зривала уроки.

Згодом поліція перевірила всі дані та виявила, що з боку педагога жодних грубих порушень не було. Справу по ньому закрили.

Вже в ході розслідування виявилося, що учениця систематично піддавала булінгу не тільки цього педагога, але й інших вчителів у школі.

Було встановлено, що причиною конфлікту виявилася 13-річна школярка. Це не перший випадок сварки з вчителем, адже вона конфліктувала практично зі всіма педагогами школи, – повідомили в поліції.

Оскільки дівчинка ще не досягла 16-річного віку, за рішенням суду до адміністративної відповідальності притягнули її матір.

Дівчинку перевели в цю школу два роки тому і за кілька місяців вона довела педагогів до того, що вони просили батьків перевести дитину в інший заклад освіти.

Раніше вона навчалася в міській гімназії, звідки її довелося перевести через проблемну поведінку. Окрім того, дівчинку вже добре знають в кримінальній поліції та службі у справах дітей.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4