Дитину зацькували у школі через коронавірус (ФОТО)

На булінг з боку вчителів та учнів поскаржилася мама восьмикласника з Полтави

Фото ілюстративне

Жінка написала відповідний допис у групі у Facebook Батьки SOS.

За словами полтавчанки,

Дитина має алергію на антисептики та маски.

У школі змушують носити маски і користуватися антисептиком, через це син непритомніє і  задихається, так як у нього алергія на це. Він ледве це витримує.

 

В результаті у четвер не дійшов зі школи додому, впав на дорозі.

 

У п'ятницю я вирішила його залишити вдома. У понеділок прийшов до школи і знову йому стало зле, його відправили в медпункт, закрили, виміряли температуру і сказали, що у нього починається коронавірусна хвороба.

Жінка зауважує, що повідомила медсестрі, що у дитини алергія, і пояснила їй,  що вона не лікар, щоб ставити діагноз - коронавірус.

Але…

Прийшов завуч, налаштував дітей проти сина, сказав, щоб всі від нього відійшли, бо він у зоні ризику. Моя дитина взагалі злякалася. Потім сказав йому дослівно: "Іди вже звідси".

 

Як так? Що за булінг? Дитина додому прийшла в істериці. Вдома переміряли температуру. Все у нормі - 36,2; 36.4. Сказав, почувається добре. Увечері я переговорила з класним керівником і сказала, що дитина абсолютно здорова, йому не можна одягати маски, оскільки важко дихати. Сьогодні він пішов до школи, зміряли температуру, сказали все добре, але у школу не пустили.

Жінка обурена тим, що її сина не пустили до навчального закладу, а адміністрація школи не реагує.

І скаржиться:

Як так може директор школи обмежити права дитини в отриманні знань? Дитина прийшла додому знову зі сльозами, каже, я боюся, що зі мною ніхто не буде розмовляти. Психіка сина на межі.

Думки користувачів під дописом розділилися.

Одні стали на бік мами, тому що кожна дитина має право на освіту, інші впевнені, що є певні вимоги, яких необхідно дотримуватися, тож краще перевести дитину на домашнє навчання.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень