Нові правила навчання у ВНЗ від МОЗ: що зміниться для студентів в умовах коронавірусу

Рекомендації оприлюднила заступник міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак під час брифінгу 27 серпня

Міністерство охорони здоров’я рекомендує вищим навчальним закладам запобігати спалахам коронавірусної хвороби COVID-19 насамперед у студентських гуртожитках і мінімізувати заняття студентів-медиків у лікарнях.

Ірина Микичак зазначила:

Минулого тижня ми збирали нараду ректорів вищих навчальних медичних закладів, які працюють у сфері управління Міністерства охорони здоров’я. На цій зустрічі дуже детально обговорили питання, які стосуються організації навчання студентів…

 

Насамперед, ми рекомендуємо дуже прицільно звернути увагу на попередження спалахів у гуртожитках, де проживають студенти. Мають дотримуватися усі рекомендації, які стосуються попередження коронавірусу.

Ірина Микичак

Також є рекомендації до організації навчального процесу у студентських аудиторіях.

Ми особливо звертаємо увагу на те, що студенти-медики, які проходять практичні заняття у медичних закладах, повинні зі всією відповідальністю дотримуватися протиепідемічних вимог, встановлених для закладів охорони здоров’я.

 

Зокрема, ми рекомендуємо кафедрам звести до мінімуму проведення лекційних занять у тих лекційних аудиторіях, які знаходяться у лікарняних корпусах і в безпосередньому сусідстві із відділеннями, де лікуються пацієнти. Без сумніву, не будуть проводитися лекційні і практичні заняття у тих лікарнях, які мають статус «ковідних».

Нагадаємо, Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 жовтня 2020 року.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень