Справа серійного ґвалтівника, який знущався з дівчат у Гідропарку, зрушила з місця (ФОТО)

До Рівного з-за кордону приїхала ще одна жертва нападника

Вчора, 14 липня, відбулося чергове засідання у справі про серійного рівненського ґвалтівника. Тож під стінами Рівненського міського суду знову – десятки людей.

Нагадаємо, нападника обвинувачують у 4 зґвалтуваннях та двох спробах. Усі злочини відбувались у Рівному, на території Гідропарку, у період з 2013 по 2019 рік.

- Суд триває майже півтора року. Відтоді справа не зрушила з мертвої точки, бо її навмисно затягують. По-іншому це не назвеш, - розповідає одна з потерпілих.

За словами Ольги Самкевич, попри те, що графік судових засідань затверджується завчасно, адвокат підсудного непередбачувано поїхав за кордон, проігнорувавши розгляд справи.

- Коли ми доставили ще два додаткових засідання, аби допитати дівчину, яка приїхала з-за кордону, спеціально щоб дати покази, адвокат день в день зробив щеплення від ковід і поскаржився на самопочуття, - додає Ольга Самкевич.

Адвокат потерпілої розповіла, що захисник обвинувачуваного не ознайомлюється з матеріалами справи:

- кожного засідання він знаходить відмовки, тому ми дійсно думаємо, що він затягує справу.

На цей час у справі змінився суддя, обвинуваченого з домашнього арешту перевели  в ізолятор тимчасового тримання щонайменше до 19 серпня.

Вчора обвинувачуваному зачитали обвинувальний акт та все ж допитали жінку, яка приїхала з-за кордону аби дати покази. Справа розглядається за зачиненими дверима.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень