Ви все робите неправильно: більшість жінок не вміють користуватися міцеляркою та гідрофільною олією

Це буквально зводить нанівець весь ефект від їх використання

Міцелярна вода

Помилково вважати, що міцелярну воду можна не змивати з обличчя. Ні, і так буває, але про це виробник обов’язково попереджатиме на упакуванні. Якщо ніяких вказівок на упакуванні немає – то міцелярну воду обов’язково треба змивати за допомогою звичайного засобу для вмивання.

Гідрофільна олія

Це теж дуже популярний засіб для видалення макіяжу. Особливо для важкого та водостійкого макіяжу. Але якщо ви не змиєте гідрофільну олію, ви ризикуєте забити пори. Тому після зняття макіяжу за допомогою гідрофільної олії не забудьте очистити шкіру. Допоможе в цьому улюблений засіб для вмивання. Ще краще буде, якщо потому ви скористаєтеся тоніком.

Олії для тіла

Чимало людей не люблять олійку для тіла, бо вона повільно вбирається і може залишати масні сліди на одязі. Але, таке буває тільки у тому випадку, якщо наносити олійку на суху шкіру. Оптимально наносити олію на вологу шкіру після душу. Так вона добре вбирається і забезпечує максимальне зволоження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень