Лайфхак для розкішного волосся: несподіваний спосіб використання міцелярної води

Волосся буде чисте і шовковисте

Зараз жінкам доступні різні засоби для догляду за волоссям. Вони допомагають очищати, зволожувати та розрівнювати шевелюру, але буває, коли працюють не завжди. Або ефекту, якого чекаєш, немає.

Проте виявляється, можна просто мати чисте і шовковисте волосся, використовуючи простий спосіб – міцелярну воду.

Хитрість із TikTok

У ролику Еббі Юнг на TikTok, який переглянули понад мільйон разів, протестувала використання міцелярної води перед звичайним миттям волосся.

Дівчина спочатку нанесла воду на шкіру голови, потім помасувала її, і лише потім двічі намилила шампунем. Після цього Еббі продемонструвала розкішні блискучі локони без найменших слідів жирності.

- Міцелярна вода виглядає як звичайна, а ось поводиться інакше завдяки молекулам-міцеллам, що містяться в ній.

 

 

Міцели корисні для очищення, тому що їхній гідрофобний шар притягує і видаляє себум і залишки косметичних продуктів, включаючи сухий шампунь, а гідрофільний — жорсткі мінерали та забруднення, — пояснює дерматолог доктор Джейн Берд.

Міцелярна вода позбавляє дерму від забруднень, не залишаючи її зневодненою, і тому вона така гарна для жирної та чутливої шкіри.

Альтернатива міцелярній воді

Чим можна замінити міцелярну воду, адже вона недешева? Вам треба міцелярний шампунь. Він м’яко видаляє шкірне сало з поверхні голови, не пересушуючи волосся.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень