Ці 5 зачісок перетворять вас на бабцю: відмовтеся від них (ФОТО)

В першу чергу варто відмовитися від начісування і купи стайлінгу

Кожна жінка мріє про густе, шовковисте і розкішне волосся, адже воно надає нам силу і життєву енергію. Однак є зачіски зі зворотним ефектом – вони значно старять. До таких відносять 5 зачісок.

Високий хвіст

Така зачіска підійде юним дівчатам, а ось тим, кому вже за 40, варто підбирати зачіски більш відповідні за віком. Інакше ви матимете безглуздий дитячий вигляд і викликатимете дисонанс з вашою зовнішністю. Якщо вам здається, що ви зробите тугий високий хвіст і тим самим натягнете шкіру на обличчі, то це програшна думка.

Зібране волосся

Зазвичай у жінок після 30 років з'являються перші зморшки. Якщо ви зберете все своє волосся, то тільки підкреслите недосконалості на обличчі та свій вік. Щоб приховати це все і візуально виглядати молодше, треба віддати перевагу зачіскам з декількома випущеними пасмами.

Начісування

Така зачіска була в тренді в 80-90-х роках. Тому, якщо в сучасному світі ви вирішите її повторити, то всі відразу ж зрозуміють, скільки вам насправді років. Якщо ж ви хочете додати волоссю об'єму, то найпростіший спосіб – використовувати лак для прикореневої зони. Але не робіть дубові локони.

Довге волосся

Чим старша жінка – тим коротше у неї повинно бути волосся. Саме такої думки дотримуються стилісти. Довгі локони візуально тільки погіршать ваш образ, в тому числі і обличчя. Тому рекомендується все ж робити акцент на об’ємі та укладці, а не довжині.

Чубчик

Він гарно виглядає на дівчатках і юнках, а от на зрілих жінках виглядає дивно. Якщо ж вам все ж дуже хочеться мати чубчик, тоді віддайте перевагу асиметричному зрізу волосся.

Джерело: unian

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень