ТОП-5 антитрендів манікюру, які виглядають старомодно: не носіть це більше (ФОТО)

Деякий дизайн варто обходити стороною

Кожного разу, коли пані приходить на манікюр – у голові купа думок, який же ж дизайн обрати. Стільки всього гарного – і кольори покриття і різний декор. Проте стилісти радять не робити на нігтях новорічну ялинку і віддати перевагу стриманому дизайну. Краще, якщо це буде монохромне покриття з мінімумом декору. До прикладу, цього сезону вже точно не варто носити такий манікюр.

Французький манікюр

Класичний френч десятиліттями був одним із головних трендів у манікюрі, але він вже не такий популярний, як колись. Замість традиційного білого кінчика спробуйте кольоровий лак або блискітки для більш сучасного образу.

Гліттер із масивним блиском

Колись лаки з великим гліттером були в моді, але тепер вони виглядають застарілими та старомодними. Натомість оберіть більш легкий блиск або металевий ефект для більш вишуканого вигляду.

Нігті-стилети

Дуже довга та завужена до кінчика форма колись була популярним трендом, проте цієї весни вона вже не актуальна. До того ж, за стилетами складно доглядати, і вони можуть ускладнити повсякденні завдання, такі як набір тексту або застібка гудзиків. Натомість спробуйте більш коротку та практичну форму нігтів, наприклад, квадратну або овальну.

Надмірно складні малюнки на нігтях

Попри те, що малюнки на нігтях можуть допомогти незвичайним способом висловити свою індивідуальність, надмірно складні малюнки з безліччю кольорів, візерунків, мультяшних персонажів у новому сезоні виглядатимуть застарілими та перевантаженими. Натомість спробуйте простий та лаконічний дизайн.

Матовий фініш

Колись матові нігті були на піку популярності, але зараз вони можуть виглядати нудно і не цікаво. Краще покрийте нігті глянцевим фінішем або мерехтливим лаком для більш яскравого та сучасного образу.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень