Модна стрижка 2023: проста й омолоджує

Ця стрижка може стати знахідкою для багатьох

У моді – найрізноманітніші жіночі стрижки, які викликають захват і вмить перетворюють жінок в голлівудських красунь. Але не всі вони мають омолоджувальний ефект і прості в укладанні. Тому, коли на вершині модного Олімпу з'являються легкі зачіски, які не потребують особливих зусиль, то вони відразу стають трендом.

Зустрічайте: в моду на весну-літо 2023 увійшла жіноча стрижка невимовної краси - італійський боб.

Багато жінок у всьому світі вже полюбили невимушений варіант боба, що творить дива. Зачіска виглядає недбало та елегантно одночасно, при цьому вона підкуповує своєю легкістю. Італійський боб 2023 ідеально підходить для неслухняного волосся – всі ті, хто вранці витрачає багато часу на те, щоб «приборкати» своє волосся, можуть взяти на озброєння цю зачіску, адже результат їх приємно вразить.

Водночас ця стрижка може стати знахідкою для тих, кому хочеться виглядати розкутою і пухнастою. «Вишенькою» на торті є те, що італійський боб омолоджує образ і за лічені хвилини дозволить скинути років 10.

Фішкою стрижки 2023 є довжина — лінія зрізу проходить трохи вище підборіддя, а далі волосся піднімається вгору природним шляхом – завдяки легким хвилям.

Щоб ця омолоджувальна стрижка жіноча виглядала по-справжньому чарівною, проділ повинен бути боковим – він робить образ не таким суворим. Центральний проділ в цьому випадку недоречний.

Зачіска італійський боб дуже проста в укладанні. Все, що вам потрібно, це висушити волосся і трошки розпушити його руками. Завдяки цій легкості ви отримаєте невимушений образ, а ефектний силует додасть вам елегантності.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень