Нюдовий манікюр: 7 ідей дизайну для весни-2023 (ФОТО)

Якщо однотонна одноманітність обридла

З блискітками

Якщо ви хочете урізноманітнити однотонне нюдове покриття, покрийте кінчик або основу нігтя розсипом блискіток. Також за допомогою них можна зробити оригінальний французький манікюр.

Зі стемпінгом

Також нюдовий манікюр можна урізноманітнити стемпінгом – перенести малюнок із трафарету за допомогою штампу. Це може бути як візерунок схожого відтінку, так і контрастного. Стемпінг можна доповнити золотистою або сріблястою фольгою.

З іншими кольорами

Нюдовий манікюр можна поєднувати як із базовими кольорами (чорний, білий), так і з яскравими відтінками. Доповніть такий дизайн точками біля основи нігтя або будь-якими іншими геометричними фігурами.

З різноколірними кінчиками

Ще один варіант, як урізноманітнити нюд, – зробити різнокольорові кінчики. Таким чином ви отримаєте оригінальний французький манікюр.

З листям і квітами

На нюдовому покритті гарно виглядають різні листяні та квіткові візерунки. Це можуть бути як наклейки, так і намальовані від руки зображення квітів.

Зі сріблястими лініями

Нігті мигдалеподібної форми можна прикрасити хаотичними лініями сріблястого відтінку.

З сухоцвітами

Також бежеве або світло-рожеве нюдове покриття можна доповнити сухоцвітами. Манікюр з такими елементами виглядає дуже ніжно та жіночно і підійде як для вечірки, так і для повсякденного варіанту.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень