5 модних помилок у весняному гардеробі-2023 (ФОТО)

Уникайте їх, щоб не виглядати похмуро і неохайно

Важкий та об’ємний одяг 

Залишіть його для холодної пори року. На весну підберіть щось яскраве і легке.  Краще уникайте тканин, що викликають дискомфорт та в цілому обтяжують образ.

Чорний колір 

Так, це класичний колір. Але не варто ним зловживати, особливо навесні. Натомість додайте у свій гардероб світліші та пастельні тони – тренди 2023-го.

Речі, які вийшли з моди

У них будете виглядати застаріло і несучасно. Краще зверніть увагу на сучасні тенденції, які найкраще підкреслять вашу фігуру та стиль загалом.

Надмірна кількість аксесуарів

Аксесуари довершують образ, роблять його більш витонченим. Але коли їх забагато – жінка нагадує обвішаного пір'ям розмальованого індіанця. Тому важливо з аксесуарами не перестаратися. Оберіть для себе кілька ключових деталей, які гармонійно поєднаються з іншими складовими всього аутфіту.

Одяг, який погано лежить

Часто у гонитві за модою ми обираємо речі, які здаються нам актуальними, але вони погано на нас лежать: сильно обтягують, кособочать, чи навпаки виглядають завеликими. Такі речі зроблять образ  неохайним. Переконайтеся, що одяг добре лежить на вас та підходить вашому типу фігури.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень