10 модних луків для офісу (ФОТО)

Не тільки у чорно-білих тонах

Строгий офісний дрес-код поступово відходить у минуле. Втім, досі є установи, де працівникам доводиться дотримуватися ділового стилю. Багатьом він видається нудним. Адже переважно передбачає строгі костюми, білі блузи і чорні спідниці. 

Але модний блогер з Німеччини JASNA на своїй сторінці в Інстаграм показує, що офісний стиль теж може бути жіночним, цікавим, модним і стильним. 

З хижим принтом

Повернення у моду леопардового принта відбулося не лише в Україні. Фешн-блогерка пропонує додавати його до образів дозовано. Приміром, у вигляді аксесуарів - сумки, хустинки, як в образі з однотонною сірою сукнею. Чи у вигляді одного предмету гардероба - спідниці, як в другому образі. Адже такий принт стає акцентним в образі. 

Чорно-білий

Але не просто біла блуза і чорна спідниця. А принтована чорно-біла спідниця. І короткий чорний піджак з екошкіри у поєднанні з тонкою білою блузою. 

Беж

Бежеві кольори модна блогерка теж вміло обіграла. Так, в першому образі бежеві штани з екошкіри і такого ж кольору топ вона поєднала з піджаком в клітинку у тон.

В другому образі до бежевих топа і спідниці додала яскравий акцент - жовтий піджак.

В третьому образі бежеві туфлі-човники і такого ж кольору вільний жилет поєднала з білими логнслівом та спідницею. Завдяки цьому образ вийшов навіть нарядним.

Яскравий

Навесні хочеться яскравості. І колір весняної зелені в образах виглядає дуже доречно і свіжо. Так, в першому образі фешн-блогерка пропонує зелену атласну блузку поєднати зі спідницею у зелено-біло-бежевих тонах.

У другому образі зелені лонгслів та штани поєднала з такого ж кольору коротким плащем. І зробила акценти: додала маленьку білу сумочку та білий тонкий шарфик з квітковим принтом.

Ще більш вишукано і яскраво виглядають її наступні два образи: у помаранчево-білих та червоних тонах.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень