Цей манікюр «підірвав» соцмережі: назвали головний тренд 2023 (ФОТО)

Манікюр «молочний коктейль»

Дизайн під назвою «молочний коктейль» підкорив серця модниць. Його популярність з кожним днем набирає обертів. Це гарячий тренд в сфері мінімалістичного дизайну. 

Для його створення використовується білий відтінок, що нагадує колір молочного коктейлю. До слова, можна використовувати для створення такого дизайну не один конкретний відтінок, а будь-який в палітрі від чисто білого до ніжного рожевого. Обирати колір варто спираючись на те, наскільки він буде гармоніювати з відтінком шкіри. 

«Молочний коктейль» - це альтернатива базовому нюдовому манікюру. Його можна робити як однотонним, так і створювати перехід від тілесного бежевого до молочного. 

Безумовна перевага цього тренду в універсальності, адже він матиме ідеальний вигляд як на довгих, так і на коротких нігтях будь-якої форми.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень