Три правила досконалої шкіри від жінок в Кореї

Корейська косметика вкрай популярна серед українок і доступна тепер у кожному магазині краси

Вже кілька років поспіль корейська косметика має попит в Україні. Воно й не дивно, адже шкіра у кореянок справді виглядає свіжою і здоровою.

Проте, особливих секретів у догляді кореянки не мають. Вони дотримуються трьох основних правил:

  1. Вони обожнюють слиз равликів. Він входить у склад практично кожного доглядового засобу, чи то крем, тонік, маска чи лосьйон. Вважається, що слиз равликів чудово зволожує й омолоджує шкіру.
  2. Жінки у Кореї ніколи не купують один й той самий доглядовий засіб кілька разів поспіль. Вони впевнені, що шкіра має адаптуватися до нових препаратів, а не звикати до одного й того ж. Саме тому виробники постійно запускають усе нові й нові лінійки доглядових засобів.
  3. Жінки у Кореї ховають свою шкіру від сонця, адже впевнені, що через сонячні промені шкіра швидко старіє. Саме тому влітку і взимку вони купують засоби з SPF. Крім того, їм не властива любов до пляжного відпочинку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень