Аромати успішних жінок: 3 парфуми, які обожнюють жінки з достатком

Вони використовують нішеву парфумерію

Жінка може запам’ятатися не лише зовнішнім виглядом, а й ароматом, який шлейфом залишається після неї. Такий ефект можуть дати лише якісні парфуми.

Отож, пропонуємо вам дізнатися три найпопулярніші парфуми, які обирають вишукані жінки, бо можуть собі це дозволити.

Відвертий і таємничий Gold від Amouage

Ошатний, густий, по-східному розкутий і одночасно потайний аромат. А ще він трохи ретро, як ніби щось з 90-х. Це парфуми для справжніх любителів фемінної класики. У ньому уживаються ніжні квіткові мотиви, жорсткі тваринні ноти (цибетин) і заспокійливі (ладан, мирра, сандал). Стійкий і шлейфовий до непристойності!

Оригінал коштує від 8 тисяч гривень.

Холодна Gardenia від Chanel

Gardenia — холодна і гіркувата композиція. Крім однойменної квітки в ній явно відчувається гордовита тубероза, зухвалий жасмин і міцний апельсиновий колір — білі на білому. Парфуми для справжньої Снігової королеви. Досить жіночний. Особливо гарний в прохолодну погоду, на спеці може задушити.

Оригінал коштує від 9 тисяч гривень.

Апетитний Blue Agava & Cacao від Jo Malone

Какао, ваніль, кардамон, кориця, липовий цвіт. Дуже затишний і зовсім не банальний аромат. У ньому ніжність і теплота, краса і вишуканість водночас перетинаються з якоюсь силою і потужністю.

Оригінал коштує від 5 тисяч гривень.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень