Не порушуйте правил, інакше шкіра навколо очей може швидко постаріти

А от відновити її буде вже неможливо

Правильний демакіяж

Обирайте делікатні засоби, адже це найніжніша шкіра. Найкраще вибирати гідрофільну олію, молочко з м’яким складом, міцелярні та двофазні рідини. Вони не подразнюють шкіру і не сушать шкіру. Не тріть очі, це згубна звичка.  

Більше зволоження

Обирайте різні засоби для конкретної проблеми, чи то темні кола, набряки чи дрібні зморшки. Одного крему від усього не буває. Але знайте міру, забагато крему теж не добре.  

Сонцезахист

Недостатній сонцезахист - перша причина зморшок. Найкраще підібрати крем з SPF-фільтром для шкіри навколо очей.

 Спрямування на потребу

Якщо не певні у тому, який саме засіб вам потрібний - проконсультуйтеся з лікарем, аби визначив яких саме активних компонентів потребує ваша шкіра. Пам'ятайте, догляд змінюється залежно від сезону.  

Сон

Темні кола і набряки під очима – часто проблема недоспаних ночей. Брак сну прискорює старіння шкіри – для очей це означає провисання повік, дрібні зморшки й тьмяну шкіру. Тож достатній сон – передусім.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень