Краса у картоплі: ефективні косметичні засоби

Ви про таке, напевно, й не знали

Картопля – не лише смачний овоч, з якого готують пюре. Цей коренеплід здатний принести величезну користь вашій шкірі.

Картопля на 70% складається з води – це і робить її чудовим зволожувачем шкіри. Картопля входить до списку тих продуктів, які найрідше викликають алергічні реакції. Тож протирати нею шкіру можна регулярно.

Чудово знімає набряклість

За появи мішків під очима сиру очищену картоплину натріть на дрібній тертці, загорніть у шматочки марлі та накладіть на ділянку шкіри під очима на 15 хвилин.

Допоможе зробити шкіру пружною, розгладити дрібні зморшки

Одну сиру картоплину середнього розміру подрібніть на тертушці. Змішайте зі столовою ложкою молока або сметани. Нанесіть на обличчя і шию, через 10 хвилин змийте прохолодною водою і протріть шкіру кубиком льоду. Маску робити раз на тиждень.

Для догляду за руками використовуйте картопляний відвар

Коли він охолоне до теплого стану, достатньо потримати руки в такій ванні 10-15 хвилин, щоб позбутися сухості та мікротріщин. Шкіра стає оксамитовою і дуже ніжною.

Джерело - Порадниця

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень