Антивіковий догляд за шкірою обличчя

Ваше обличчя має бути доглянутим та молодим

Дуже важливим аспектом є догляд за шкірою свого обличчя, тому що її вигляд - це візитівка для кожної жінки. З роками жінкам треба приділяти більшої уваги стану своєї шкіри, через те, що їй притаманний підвищений рівень сухості, зниження пружності та еластичності, поява мімічних зморшків, пігментних плям, капілярів та мішків під очима. 

Проте, для кожної з жінок такі прояви - суто індивідуальний процес, котрий починає проявлятись після 35 років.

Коли ж починати користуватись косметичними засобами для зрілої шкіри? Більшість косметологів радять вводити професійну антивікову косметику для догляду за шкірою обличчя вже після 30 років, оскільки сьогодні стан екології та часті стреси можуть спровокувати її раннє старіння.

Тому, жінкам після 30 років рекомендовано користуватись професійною антивіковою косметичною лінійкою, котру можна придбати, перейшовши за посиланням watsons.ua/ru/litso/lc/S та замовити собі необхідну сертифіковану продукцію. Варто пам’ятати, що краще відтермінувати старіння шкіри та насолоджуватись своєю молодістю ще довгі роки.

Які компоненти повинна містити антивікова професійна косметична продукція?

Догляд за зрілою шкірою складається з аналогічних етапів, що і догляд за молодою. Відрізняються косметичні засоби лише за своїм складом компонентів. Особливу увагу треба приділити сироваткам, склад яких містить такі корисні та ефективні для шкіри компоненти, як: ретиноїди, L-аскорбінову кислоту, пептиди, антиоксиданти, гіалуронову кислоту, вітаміни, натуральну олію, омега-кислоти. Позаяк, ультрафіолетове випромінювання дуже шкідливе для шкіри обличчя та провокує передчасне її старіння, то рекомендовано користуватись косметичними SPF-засобами. 

Маски та пілінги для догляду за зрілою шкірою

Ці засоби обов'язкові для антивікового догляду за шкірою, тому що з плином часу процес відновлення клітин та вироблення колагену уповільнюється. Крім того, відмерлі клітини повільніше відлущуються, накопичуються на поверхні шкіри, що призводить до надмірної сухості та тьмяного кольору обличчя.

Для запобігання даних проявів, рекомендовано робити пілінги два рази на тиждень для жирного та комбінованого типів шкіри та один раз на десять днів - для сухого типу. Робити пілінги можна і в домашніх умовах. Для цього варто придбати пілінги з фруктовими, АНА і ВНА - кислотами та абразивами, котрі у своєму складі містять невисокий відсоток кислот та не провокують появі опіків на шкірі.

Незалежно від косметичних засобів для антивікового догляду, варто приділяти значної уваги харчуванню, через те, що стан здоров'я відбивається на вигляді жіночій шкірі. Денний раціон повинен складатись із достатньої кількості води, фруктів та овочів. Більшість косметологів рекомендують вживати дієтичні добавки із вмістом колагену та екстракту виноградних кісточок, котрі сприятливо впливають на стан еластичності шкіри та стимулюють виробленню гіалуронової кислоти.

На сьогодні, сучасна б'юті-індустрія пропонує своїм клієнтам багато торгових марок, котрі виробляють різноманітну антивікову косметичну продукцію. Дані товари проходять ряд досліджень згідно зі світовими стандартами.

Продукцію таких брендів, як: Eucerin, Avene, Vichy, La Roche-Posay, Babe Laboratorios, Biotrade вже встигли полюбити жінки багатьох країн світу, бо їх продукція є якісною та ефективною, складається із гіпоалергенних компонентів та має відповідні сертифікати якості. Тому важливо пам'ятати, що підібравши якісну косметику для антивікового догляду за шкірою, Ваше обличчя виглядатиме доглянутим, сяйнистим та молодим. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень