Не смійте! ТОП-5 косметичних засобів, які не варто використовувати взимку

І не лише взимку, а й коли стало зовсім прохолодно

При низькій температурі повітря не усі косметичні засоби доречні. Під час холодної пори року варто уважніше ставитися до шкіри і використовувати мінімум б'юті-засобів.

Зокрема, варто обмежити використання таких косметичних засобів:

Матові помади

Матові помади небезпечні тим, що вони сильно сушать губи, сприяючи появі тріщин. Від помад з матовою текстурою за мінусової температури краще відмовитися і використовувати більш жирні варіанти засобів. Не забувайте про регулярне застосування бальзаму для губ або гігієнічної помади на основі натуральних олій.

Тоніки

Коли холодно, краще відмовитися від тоніків, особливо від тих, у складі яких є спирт. Через низькі температури на вулиці і сухе повітря у приміщенні шкіра може пересохнути. Внаслідок цього вона стане чутливою і буде схильною до подразнення.

Засоби на гелевій основі

Взимку шкіра дуже потребує якісного зволоження, але до вибору засобів потрібно підходити ретельно. Перевагу краще надавати більш щільним текстурам і не застосовувати засоби на гелевій основі. Наприклад, сироватку не варто використовувати як самостійний засіб, а наносити її лише під крем, щоб уникнути пересушування.

Порошкові продукти

У холодну пору року краще відмовитися від порошкових продуктів (наприклад, від рум'ян і контурингових засобів), оскільки вони підсушують шкіру. Краще переходити на засоби з кремовою текстурою, вони додатково захищатимуть шкіру від холоду і вітру.

Пресована пудра

По-перше, вона засильно матує шкіру, а зараз модне природне сяйво шкіри без ефекту маски на обличчі. По-друге, пудра пересушує епідерміс, а у холодну пору року шкіра й без цього перебуває у постійному стресі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень