У 50 як у 30: секрети молодості від кореянок (ФОТО)

Підійдуть і вам

Кім Кон Хі -- перша леді Кореї -- ліворуч

Після візиту в Україну президента Республіки Корея та його дружини, багато українок захопилися зовнішнім виглядом першої леді Кім Кон Хі, яка у свої 50 років виглядає максимум на 30.

Які є секрети по догляду за обличчям? Про це повідомляють «Жіночі пльотки»:

Тонер замість тоніка

Багато хто вважає, що це однакові продукти, але тонік призначений для очищення шкіри та працює на відновлення її pH балансу. А тонер працює саме на зволоження шкіри.

Тканинні маски

Корейські маски для обличчя – це не просто розрекламований маркетинговий хід. Вони дійсно змінюють стан вашої шкіри. Лише за 15 хвилин маска зволожує шкіру та надає свіжий колір. Азійські дівчата і жінки регулярно використовують тканинні маски для збереження молодості шкіри обличчя.

u-50-yak-u-30-sekreti-molodosti-vid-koreyanok-foto
Олена Зеленська та Кім Кон Хі

SPF

З дитинства кореянки знають, що виходити на вулицю без SPF-захисту - означає запустити процес старіння шкіри.

Вплив ультрафіолету на шкіру проявиться не відразу. Серед наслідків зловживання засмаги та ігнорування захисних засобів - передчасне старіння шкіри та розвиток меланоми.

Правильний макіяж

Макіяж може допомогти підкреслити вашу природну красу. Він не повинен бути надмірним. Тональний крем краще замінити ВВ-кремом. Він не лише перекриває недоліки, але й зволожує шкіру. Також більшість ВВ-кремів мають SPF-захист. Тональний крем часто пересушує шкіру, або ж навпаки має занадто масляну базу і спричиняє появу комедонів і запалень на шкірі

Сироватки та есенції

Це концентровані продукти для догляду за шкірою чудово зволожують, освітлюють і покращують текстуру та тон шкіри. Сироватки можна обрати відповідно до своїх потреб: з гіалуроновою кислотою, вітаміном С, ретинолом тощо.

Але пам'ятайте, що ключовий аспект – це самоприйняття та самовпевненість

Джерело: Жіночі пльотки

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень