Японки знають, як позбутися мішків під очима за 2 хвилини. Треба лягти на підлогу

Адже впоратися з цим не під силу навіть патчам

Брак сну, стрес і постійна втома провокують появу синців та мішків під очима. Швидко позбутися проблеми зранку не допоможуть ані патчі, ані кубики льоду. Останні ще й можуть викликати спазм судин. Тож японські жінки застосовують певні хитрощі ще звечора.

Перед сном вони роблять прості фізичні вправи.

Треба лягти на спину на підлозі, витягти руки та ноги. Одночасно підняти кінцівки догори та потрусити. Очі обов’язково мають дивитися вгору.

 

Вправу достатньо виконувати усього 2 хвилини.

Це поширена лімфодренажна техніка, яка серед іншого впливає на загальний стан тіла. 

Спосіб справді дієвий, і набряки під очима зранку якщо й не зникнуть повністю, то принаймні будуть суттєво меншими. Зайва рідина піде не тільки від обличчя, але  й з кінцівок.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень