Три звички, які вже з 30 років роблять з вас бабусю

Бо псують шкіру

Життя жінок з розвитком технологій не завжди стає простішим. Нас оточує стільки різних засобів, які часто шкодять нашій шкірі, ніж дають позитивний ефект. Проте, йдучи у ногу з модою, жінки активно використовують продукти у режимі «все і зразу».

Косметологи розповіли, які три звички перетворюють лице молодої жінки на «в’яле яблуко».

Часто торкатися обличчя

Підпирати щоку рукою, терти в задумі лоб або ніс — все це робити не треба. Так ми не тільки розтягуємо шкіру, але ще і переносимо на неї купи бактерій.

Тональний крем кожен день

Ми дуже розуміємо цю спокусу: намазати обличчя і отримати ідеально рівну шкіру. Але у складі тоналок багато різних силіконів та компонентів, які не розраховані на щоденне використання. Під ними шкіра немов у целофановому мішку. На кожен же день досить точкового нанесення консилера і легкої пудри. В крайньому разі BB- або CC-крем.

Спати обличчям в подушку

Сон на животі шкідливий і для спини, і для обличчя. Через це на обличчі з’являються додаткові зморшки та заломи. Потрібно враховувати і те, що колаген виробляється в клітинах саме вночі, тому їм треба максимальна кількість кисню.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень