Найшкідливіші жіночі звички в їжі: Дієтологи опублікували перелік

Їжа навіть може спричинити порушення репродуктивної функції

Їжа повинна приносити максимум користі, тому споживати продукти треба правильно. Про це зараз активно наголошують і медики, і дієтологи. Адже шкідливі харчові звички негативно впливають на роботу організму.

До прикладу, американські дієтологи назвали найпоширеніші шкідливі звички, про які ви й не підозрюєте.

Прийом їжі стоячи

Часто так їдять мами, які мають маленьких дітей, і жінки, які завжди поспішають. Така манера споживання їжі шкідлива для здоров’я. Тож дієтологи радять завжди старатися їсти в один і той же час, сидячи за столом і добре пережовуючи їжу.

Перекуси

Часто мами доїдають страви після дітей і таким чином переїдають. Дієтологи радять завчасно підготувати собі корисні і правильні перекуси. Наприклад, овочі, фрукти чи йогурт без наповнювачів.

Слухайте своє тіло

Правильне харчування – це здорова органічна їжа, яка легко засвоюється організмом. Проте дієтологи радять іноді прислухатися до свого організму і їсти те, що хочеться. Бо тривалі низьковуглеводні дієти можу спричинити гормональний збій і навіть стати причиною безпліддя.

Як їсти, щоб худнути й не зриватися

Дієтологи радять не ігнорувати сніданки. Треба їсти багаті білками страви й мати перекус до обіду і після нього. Таким чином ви не відчуватимете голоду ввечері й не з’їсте все, що є у холодильнику перед сном.

Джерело: eatthis

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень