7 секретів, які миттєво зроблять вас молодшими

Вони візуально позбавлять вас декількох років

Фото з istockphoto.com

Світла помада

Блиск кольору марсала на губах виглядає дуже вишукано, але він може зробити вас значно старшою. Тому, якщо хочете здаватися молодшою і свіжішою, зверніть увагу на помади нейтральних світлих відтінків. Виберіть свій ідеальний нюд, він підійде для будь-якого випадку.

Носіть окуляри та лінзи

Ця порада стосується тих, хто помітив, що зір почав падати. Якщо ви постійно мружитеся, в куточках очей досить швидко утворюються зморшки. Крім того, розкритий погляд — ознака молодості, а примруження помітно старить.

Користуйтеся консилером

На нашому обличчі є три лінії, які можуть зробити помітно старшими: це лінія біля внутрішнього куточка ока, друга - від крила носа до куточків губ, а третя — від куточка губ до підборіддя. Пройдіться по них світлим коректором за допомогою пухнастої кисті, обличчя миттєво стане свіжим.

Вибирайте розтушовану стрілку

Чим графічніший макіяж, тим суворішим і старшим стає обличчя. Тому, щоб виглядати молодше, ретельно розтушовуйте тіні і стрілку. Виконуйте її м'яким олівцем і акуратно відтушовуйте, щоб створити привабливий серпанок.

Дбайте про сухі ділянки

Яким би молодим не було ваше обличчя, сухі, потріскані лікті, п'яти і руки миттєво видадуть вік. Приділяйте увагу цим частинам тіла, робіть маски, наносіть крем і не забувайте про скраб.

Змініть колір туші

Чорна туш для очей може зробити погляд більш втомленим, зате коричнева додасть очам м'якість. Вона відмінно підходить для денного макіяжу і виглядає дуже гармонійно і на блондинках, і на брюнетках.

Не бійтеся сяйва

Багато візажистів вважають, що сяючі продукти підкреслюють зморшки. Але це зовсім не так. Відбиваючи світло, вони створюють ілюзію молодої і випещеної шкіри. Замініть щільний тональний крем на флюїд зі світловідбивними частинками, використовуйте рідкі сяючі тіні на яблучках повік, а на губи нанесіть сатинову помаду.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень