«Не тільки Мері Джейн»: наймодніші туфлі весни-2023 (ФОТО)

8 пар трендового взуття

Фото з сайту shafa.ua

Туфлі Мері Джейн

Мері Джейн - це героїня коміксів про Людину-Павука. І туфлі, як у неї - у шкільному стилі - стали  найбажанішим взуттєвим трендом цього року. 

У них стійкий каблук, круглий носок і є тонкий ремінець з пряжкою або кнопкою.

Ніжка у цьому взутті виглядає витонченою, жіночною.

Слінгбеки

Це туфлі із закритим носком і відкритою п'ятою, яка фіксується ремінцем. Вони ніколи не виходять з моди. Цього сезон можете обирати моделі в яскравих колірних відтінках: фіолетовому, зеленому, синьому. Також слінгбеки можуть бути доповнені масивними прикрасами.

З ремінцями

Цього сезону актуальними знову будуть класичні туфлі на шпильці з тонкими ремінцями. Вони цікаві тим, що роблять образ більш жіночним і чудово пасують під спідницю чи сукню. Обирайте моделі в чорному, білому, коричневому відтінках, а також у яскравих кольорах, з ніжним декором.

Лофери

Якщо ви любите зручність і практичність, такі туфлі стануть чудовими рішеннями для вас. Моделі підійдуть для довгих весняних прогулянок, завдяки низькій посадці. Ви можете вибирати варіанти в життєрадісній палітрі на невеликій платформі, щоб доповнити весняний образ. Модними залишаються лофери в спортивному стилі з імітацією шнурків, лакові моделі та з металевим ланцюжком.

На платформі

Навесні 2023 року дуже популярними будуть туфлі на величезній платформі. Ці моделі також доповнені товстим каблуком, який може мати незвичайний дизайн. Вироби дають змогу дівчині візуально витягнути зріст і мати яскравіший вигляд.

Туфлі-човники

Не втрачають популярності і модні туфлі-човники на шпильці. Якщо ви любите елегантний стиль, такі моделі будуть дуже доречними. Найкращим варіантом стануть чорні туфлі, без зайвого декору. Їх можна взувати під найрізноманітніше вбрання. У тренді лакові, замшеві та шкіряні варіації.

Прозорі

Навесні можете сміливо вдягати прозорі та напівпрозорі туфлі. При цьому прозорими можуть бути як окремі елементи, так і все взуття. Його можна комбінувати з будь-яким одягом, зокрема з джинсами і класичними штанами. Зверніть увагу на моделі з декоративними елементами: стразами, пряжками, наклейками. 

З металевими відтінками

Одними з головних трендів весни 2023 року стали металеві відтінки. Вони зустрічаються як в одязі, так і у взутті. Тому сміливо вибирайте під свій образ туфлі в золотих, срібних, платинових, бронзових тонах. З їхньою допомогою можна розставити акценти в образі та виглядати яскраво завжди.

Джерело: socportal.info

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень