«Як папуга!»: 5 найбільш кричущих поєднань кольорів в одязі (ФОТО)

Так краще не одягатися

Червоний та зелений

Якщо вбрання з цими кольорами ви одягнете на Різдво, то це сприйметься нормально. Адже червоний і зелений вважаються кольорами цього свята. Але в інших випадках таке поєднання виглядатиме дисгармонійно і нагадуватиме кольори світлофора. 

Помаранчевий та синій

Ці два відтінки доповнюють один одного в колірному колі. Але водночас вони можуть створювати занадто різкий для ока контраст.

Жовтий та фіолетовий

Це ще одне суперечливе і неприємне для сприйняття поєднання, особливо якщо відтінки надто яскраві.

Коричневий та чорний

Рідко кому вдається вдало поєднати ці два темних кольори. Переважно цей дует дає похмурий або брудний ефект, якщо носити їх разом у неправильних відтінках.

Яскраві кольори у великій кількості

Людина, яка в образі поєднала надто велику кількість яскравих кольорів, виглядає комічно. Адже така яскравість характерна для вбрання циркових клоунів. Щоб не бути на них схожими, поєднуйте яскраві кольори з нейтральними відтінками або використовуйте їх як акцент в образі.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень