Зовнішність викликає заздрість: Олена Зеленська і Кім провели зустріч (ФОТО)

Жінки у Кореї не старіють?

Перша леді України Олена Зеленська відвідала Південну Корею і провела зустріч із 50-річною першою леді Південної Кореї Кім Кеон. Остання приголомшила молодим виглядом.

Дружина президента Південної Кореї – справжнє втілення азійських стандартів краси.

Кім Кеон Хі славиться своїм молодим «ляльковим» виглядом. За паспортом їй – 50, але за зовнішністю – максимум 30, пише ТСН.

Кеон Хі була одягнена у пудрову сорочку з краваткою-бантом і чорну спідницю міді А-силуету. Взута вона була у чорні замшеві туфлі на шпильках.

Обличчя Кім має здоровий сяйливий вигляд і на ньому немає жодної зморшки.

Прекрасно виглядала й Олена Зеленська. На зустрічі вона була у білосніжному вбранні від українського бренду AMG. На ній був вкорочений жакет цікавого крою з рукавами три чверті і розрізами на них. Верх перша леді скомбінувала зі штанами з високою посадкою.

До жакету Олена прикріпила вінтажну золоту брошку Yves Saint Laurent у вигляді снопа пшениці.

До слова, у чому полягає секрет молодості корейців – достеменно невідомо. Але статистика для українців невтішна – у середньому громадяни нашої країни живуть на 10 років менше, аніж корейці. Ймовірно, це пов’язано з харчуванням. Корейці їдять багато морепродуктів і менше червоного м’яса.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень