Як у 50 виглядати на 30: ТОП-5 секретів молодості китайців (ВІДЕО)

Звички, які варто запозичити

Згідно з останніми дослідженнями, середня тривалість життя в Китаї становить близько 76 років, причому китайські жінки мають ще більшу тривалість життя.

Річ у тому, що жителі Піднебесної дотримуються деяких правил, які й допомагають їм виглядати молодшими.

Здоровий спосіб життя

Китайці ведуть здоровий спосіб життя, який містить в собі помірне вживання алкоголю і тютюну, регулярне вживання зеленого чаю, а також заняття фізичними вправами.

Харчування

Китайці вживають багато фруктів, овочів і зелені, а також морепродуктів. Це харчування багате вітамінами й мінералами, необхідними для підтримки здоров'я і молодості.

Медична допомога

Китайська медицина має давнє коріння і пропонує різні терапії для підтримки здоров'я та боротьби зі старінням. У Китаї існують численні клініки, які пропонують різні види терапії, включаючи акупунктуру, масаж і трав'яні чаї.

Культурні традиції

Китайці мають безліч культурних традицій, які допомагають їм зберігати здоров'я і довголіття. Наприклад, вони вірять у силу медитації та йоги, що допомагає їм підтримувати психічне та фізичне здоров'я.

Спадковість

Спадковість відіграє важливу роль у тривалості життя китайців. Китайські гени містять багато корисних властивостей, які допомагають їм зберігати здоров'я і жити довше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень