Щітка для кишківника: які недорогі салати треба готувати у лютому

Дешево й сердито

У лютому настає час для споживання редьки. Підійдуть усі її різновиди, від чорноплідної до дайкона. Остання класно поєднується з салатним листям. Можна додати трохи авокадо, він містить корисні жирні кислоти.

Найдоступніший продукт – капуста. Стандартний лютневий салат, додати до капусти трошки яблука та моркви. Вийде соковито і з вітамінами. Не треба забувати про квашену капусту, її користь ми писали про це тут.

Можна знайти купу рецептів салатів з гарбузом. Особливо смакує печений гарбуз, крім того, яскравий колір страви додаватиме оптимізму. Гарбуз добре поєднувати з сиром, можна додати трохи руколи. Чудовно доповнює цей набір апельсин.

Буряк - теж дешевий гідний продукт для будь-якого салату і в сирому, і у вареному вигляді. Зокрема, у буряках є бетаїни та бетаїни, які вважаються антиоксидантами. Крім того, буряк багатий на фолієву кислоту. У буряк можна додати трохи кунжуту, сиру або часник.

Якщо взяти буряк, моркву, селеру, білокачанну капусту, за бажання також дайкон (все в сирому вигляді), нарізати тонкою соломкою, додати трохи зелені, вийде хороший салат, справжня «щітка».

 

Він стимулює активну роботу кишківника. І на тарілці виглядає красиво та корисно.

Кріп, петрушку та зелену цибулю по можливості додавайте до будь-яких салатів та інших страв. У зелені є вітаміни, мікроелементи, до того ж вона надає страві аромату та апетитного зовнішнього вигляду.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень