Два фрукти довголіття можна знайти в кожному магазині

Унікальний склад цих фруктів зберігає здоров’я у літньому віці

Ніщо так не впливає на тривалість життя, як генетика та спосіб життя. Експерт з питань геріатричної медицини, професор Бредлі Віллкокс впевнений, що хороший генетичний склад здатний підвищити захисні сили організму проти старіння. Зміцнити вроджені сили можна, якщо вживати продукти, що містять антиоксиданти, безпосередньо пов’язані зі збільшенням тривалості життя.

Це речовина  кверцетин – флавоноїд рослинного походження. Найбільше його міститься у яблуках і цитрусових.

Наприклад, корейські фахівці довели, що кверцетин знижує життєздатність клітин раку молочної залози. Його можна приймати як харчову добавку, але за великим рахунком його достатньо у яблуках та цитрусових.

Вчені зазначають, що один з найнадійніших способів активувати ген довголіття — це обмеження калорій і періодичне голодування.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень