Компанія чоловіка у старості їм не світить: жінки з цими іменами залишаться одинокими

«Запрограмовані» на самотність

Тамара

Життя їхнє сповнене боротьби - вони прагнуть щастя, але доля вставляє їм палиці в колеса. Тамара наполегливо шукає «того самого», але на схилі років змиряється з самотністю.

Катерина

Ці жінки не готові змінювати свій складний характер заради стосунків. Вони більше цінують незалежність, аніж наявність чоловіка. Логічно, що старість Катерина проводить в самоті, але вона не страждає від цього.

Валерія

У юності Валерія оточена шанувальниками, які готові заради неї на все. На все життя в неї залишається максимальна планка для чоловіків. Вона пред'являє чоловікові претензії, що він не відповідає її ідеалу і врешті-решт залишається одна.

Лариса

З молодих років Лариса має складний характер і з роками він стає все гіршим. Мало який чоловік захоче терпіти її нестерпну вдачу. Свої дні похилого віку володарка імені проводить у гордій і сумній самоті.

Оксана

Ця жінка позбавлена дару радіти життю - їй весь час щось не так, вона завжди знайде привід для невдоволення. Життя чоловіка поруч із нею стає безрадісним і з роками ця тенденція лише посилюється.

Просто мед для вух: Ці жіночі імена найбільше подобаються полякам

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень