Дратують майже будь-якого чоловіка: ТОП-3 жіночі питання, що не варто ставити партнеру

Вони не люблять обговорювати ці речі

Про що ти зараз думаєш?

Якщо чоловік зосереджено дивиться футбол або працює будівельним інструментом, то не варто сідати поряд і запитувати: «А про що ти зараз думаєш?».

Чоловіки зазвичай у цей момент не думають, вони зайняті процесом. І тим більше не варто набридати таким питанням, якщо чоловік чимось засмучений чи розсерджений. Дайте йому прожити складний момент на самоті й не доводьте до точки кипіння.

Ти точно мені не зраджуєш?

Якщо він має гріх за душею - він точно не зізнається у цьому у відповідь на це питання. А якщо такого приводу питати у вас немає і ваш партнер чистий, як сльоза - це сигнал до того, що ви йому не довіряєте. Це може викликати цілу палітру негативних реакцій – від агресії до образи.

Я товста? Скажи мені правду (Я красива?)

Це питання чоловіки вважають провокацією і мають рацію. Жінка хоче почути комплімент та запевнення, що вона красива, бажана та приваблива.

Деякі необережні особи можуть серйозно спробувати обговорити зміни у зовнішності жінки. Це загрожує дуже неприємними наслідками – від сварки та образи до розриву. 

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень