Собачники VS Кошатники: порівняння психологічних портретів

Чим відрізняються любителі собак від любителів кішок?

Часто ці люди дивляться на життя з протилежних ракурсів
Часто ці люди дивляться на життя з протилежних ракурсів

Психологи провели цікаве дослідження.

Вони з'ясували, що людей можна умовно розділити на дві категорії: одні прив'язані більше до собак, а інші - до кішок.

Що цікаво, якщо в одному помешканні з людиною живуть і ті, і інші, то вона вибирає вихованців, що схожі характерами один на одного. 

Психотип любителів собак

Любителі собак схильні маніпулювати людьми.

Для досягнення цілей вони здатні йти по головах. Саме тому вони прекрасно справляються з дресируванням песиків - вихованці виростають слухняними й дисциплінованими.

Собак люблять люди, схильні до маніпулювання
Собак люблять люди, схильні до маніпулювання

Психологи також вважають, що любителі собак бояться залишитися на самоті. Вони люблять компанії, легко заводять нові знайомства. 

А ще вони частіше приходять на допомогу іншим людям, але не є простаками. Перш ніж витратити свій час на проблеми когось іншого, вони обов'язково все перевірять і тільки коли переконаються, що їхня допомога дійсно необхідна, почнуть діяти. Але вони одразу підуть, якщо зрозуміють, що їх просто використовують.

Психотип любителів котів

Дослідження показують, що ті люди, які вибирають кішок, схильні до самотності та закриті. Вони не люблять галасу, мають розвинену інтуїцію і частіше прислухаються до свого внутрішнього голосу, ніж до інших людей.

Це люди, схильні до перфекціонізму
Це люди, схильні до перфекціонізму

Любителі кішок - жахливі перфекціоністи, і вимагають того ж від інших. У них на стіні завжди висить план дій, і вони не люблять, коли цей план порушується.

А ще кошатники не переносять, коли ними намагаються керувати. Вони чудово знають, чого потребують, і часто діють лише у своїх інтересах. Разом з тим, коли вони все ж взялись допомагати іншим, то зроблять це, навіть діючи собі на шкоду.

 Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень