Не тільки для зняття макіяжу: міцелярній воді знайшли цікаве застосування

Міцелярна вода може стати знадобитися у побуті

Міцелярна вода є практично у кожної жінки, яка користується косметикою. Завдяки цьому засобу можна легко видалити макіяж і не відчувати дискомфорт на шкірі, який буває після звичайного мила. При цьому міцелярна вода може бути дуже корисною не тільки для шкіри.

Як використовувати міцелярну воду

  • Видалення парфуму. 

Парфуми не дуже легко змити звичайною водою. Якщо ви переборщили з кількістю духів, змочіть ватяний диск міцелярною водою та потріть ділянки шкіри, куди наносили аромат. Запах зникне.

  • Виведення плям на одязі. 

Здебільшого косметика містить олії, які важко вивести звичайним пральним порошком. Щоб вивести пляму від косметики з одягу, потрібно промокнути її змоченим у міцелярній воді ватним диском. Від свіжого забруднення не залишиться й сліду. Якщо пляма стара, то потрібно налити міцелярну воду прямо на неї та трохи потерти. Після цього річ треба замочити в мильній воді та випрати як завжди.

  • Очищення білих кросівок. 

Власники білого взуття знають, як важко утримувати його в чистоті. Допоможе із цим міцелярна вода. Насамперед потрібно очистити взуття від пилу за допомогою щітки, а потім протерти забруднення змоченим у міцелярній воді ватним диском. Після цього взуття потрібно висушити. За потреби обробку повторити.

Цей метод підходить лише для шкіряного взуття. У жодному разі не обробляйте замшеве взуття міцелярною водою.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень