Вчені стверджують, що у боротьбі з безсонням допоможе важка ковдра. Але як?

Немедикаментозна боротьба з проблемами сна

Шведські науковці виявили, що важкі ковдри допомагають боротися з безсонням. У людей, які сплять під ковдрою вагою у 6-8 кг, покращується якість сну й вони відчувають меншу сонливість вдень, пише Громадське.

Варто вказати, що існує два способи боротьби з безсонням: снодійні засоби та немедикаментозна когнітивно-поведінкова терапія. Шведське дослідження стосується саме немедикаментозної боротьби,  дослідженні опублікованому в Journal of Clinical Medicine Sleep.

Дотик — це основна потреба, яка забезпечує комфорт і спокій. Таким чином важчі ковдри сильніше доторкаються до тіла людини й вона відчуває себе спокійніше. Постачальникам ковдр варто взяти до уваги це дослідження, - пише Доктор Вільям Макколл із Медичного коледжу штату Джорджія у США

Шведські науковці також запевняють, що спати під важкими ковдрами не тільки ефективно, але й безпечно.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень