Учням 8-11 класів пропонують безкоштовне навчання у топових школах та університетах світу: умови вступу

Одна з них - готовність після навчання за кордоном повернутися та працювати в Україні

Саме так більшість з нас уявляє навчання за кордоном

Ukraine Global Scholars – неприбуткова благодійна організація, зареєстрована у Бостоні, США - оголосила відбір фіналістів та фіналісток до когорти UGS 2023!

Згідно з оголошеними правилами:

Кожен український школяр чи школярка, що навчається у 8-11 класах або бере перерву в навчанні після випуску зі школи (gap year), володіє англійською мовою, НЕ МОЖЕ ПОКРИТИ ВАРТІСТЬ КОНСУЛЬТАНТІВ зі вступу за кордон, мріє про освіту в топових школах й університетах світу та воліє працювати в Україні після навчання за кордоном, може спробувати свої сили і надіслати заявку до Ukraine Global Scholars! – йдеться у повідомленні.

UGS пропонує:

  • професійну та безкоштовну допомогу під час вступу до найкращих шкіл-пансіонів та університетів США та світу
  • допомагає із проходженням літніх стажувань у провідних компаніях України
  • підтримує наших фіналістів під час навчання за кордоном

Усе це, зазначається у повідомленні - заради місії Ukraine Global Scholars: допомога новому поколінню українських лідерів і надання найкращих освітніх можливостей для відбудови України.

Що відомо про UGS?

Ukraine Global Scholars (UGS) — це благодійна організація, яка допомогла 214 українським талановитим учням старших класів із незаможних родин здобути ~$50 мільйонів у стипендіях до найкращих шкіл-пансіонів та коледжів світу. Наприклад, завдяки UGS четверо молодих українців потрапило до Гарварду. Зі свого боку студенти зобов’язуються повернутися до України на 5 років і зробити значний внесок у її розбудову.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень