Убили, спекли та з'їли свою жертву. Суд над польськими канібалами почався через 19 років

Підозрювані вини не визнають

22 лютого в Щецині (Польща) почався судовий процес у гучній справі, події якої відбулися 19 років тому.

Чотирьох чоловіків звинувачують у вбивстві та канібалізмі. За версією слідчих, підозрювані вбили жертву з особливою жорстокістю, потім відрізали деякі частини тіла, спекли їх та з’їли. Особу жертви досі не вдалось ідентифікувати.

Підозрюваних було п’ятеро, але один з них  помер у 2017 році, ще до початку розслідування. Своєї вини вони не визнають. Про це повідомляє Radio Zet.

Здавалося б, у випадку такого страшного злочину канібали давно б мали відбувати покарання.

Однак основними доказами у справі є свідчення свідка та кілька підслуханих розмов. Один із обвинувачуваних кілька років тому зізнався у скоєнні злочину, однак у день суду заявив, що він не винний.

Суддя Анджей Ольшевський, який займається цією справою, заявив, що вона «нетипова і дуже складна, заплутана та оціночна».

Всі докази у цій справі були майже зібрані. Єдине, що досі не встановлено – це особа жертви. Не було знайдено ні тіла, ні жодних його залишків. Це правда, що ми маємо справу з огидним злочином. Але варто пам’ятати, кого він стосується. Деякі деталі (йдеться про канібалізм) з’явилися вже після скоєння вбивства, - стверджує суддя Ольшевський.

Адвокати кажуть, що це процес століття, якого ще ніколи не було в Польщі, а сама справа нагадує швейцарський сир.

Захисник одного з обвинувачуваних Єжи Синовець повідомив, що немає ланцюжка зачіпок, який би з’єднувався і вів до єдиного висновку. І що залишається надто багато знаків питання.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень