Українському таксисту у Варшаві загрожує до 10 років тюрми. За що?

Спокусився на чужий гаманець

На початку січня до варшавської поліції звернулась жінка із заявою про втрату гаманця, у якому були дві банківські картки та готівка. Про це повідомляє поліція Варшави.

У новорічну ніч жінка на таксі поверталася додому зі святкування і залишила в авто свій гаманець. Вона намагалася зв’язатися з водієм, але не вдалося. Ним виявився 24-річний громадянин України, який і підібрав гаманець.

Протягом того ж дня чоловік здійснив 17 оплат банківською карткою на суму понад 2200 злотих.

У більшості банківських карток у Польщі є функція безконтактної оплати, яка не вимагає введення пін-коду. Функція діє при покупках на невеликі суми – зазвичай до 50 або до 100 злотих, без денного ліміту кількості оплат. Імовірно, цим і скористався таксист.

Ідентифікували злочинця на автозаправній станції, де він розраховувався чужою карткою  - його обличчя зареєстрували камери відео спостереження.

Українця затримала через кілька днів. За привласнення гаманця і несанкціоновані операції чужими банківськими картками чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень