У світі розпочалася ще одна війна: Азербайджан заявив про повномасштабний військовий контрнаступ на Вірменію

Інформації про кількість жертв ще немає

Вірменія і Азербайджан почали бойові дії на кордоні. Вони звинуватили один одного в ескалації насильства в Нагірному Карабасі.

"Командний склад збройних сил Азербайджану вирішив розпочати контрнаступальну операцію наших військ по всьому фронту задля придушення бойової активності збройних сил Вірменії та забезпечення безпеки цивільного населення", - йдеться у заяві Міністерстві оборони Азербайджану, передає Укрінформ.

Військові і танкові підрозділи за підтримки частин ракетно-артилерійських військ, прифронтової авіації та безпілотних літальних апаратів виявляють велику кількість живої сили (військовослужбовців), військових об'єктів та військової техніки вірменських збройних сил, розташовану на передовій лінії та в глибині оборони противника, і знищують її.

Згідно з отриманою інформацією, на різних напрямках було знищено 12 зенітних ракетних комплексів ОСА вірменських підрозділів ППО.

 

У напрямку Тертер збитий бойовий гелікоптер ВПС Азербайджану, члени екіпажу живі.

Контрнаступальна бліц-операція азербайджанських військ триває. МЗС Вірменії заявив, що "сьогодні рано вранці азербайджанська сторона завдала ракетних ударів по всій лінії зіткнення також по мирних населених пунктах, включаючи столицю (Нагірного Карабаху, - ред.) Степанакерт".

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень