Кондукторка тролейбуса знову вигнала підлітка на мороз у Рівному

Не підійшов «по дрескоду»

У Рівному підлітка висадили з тролейбуса на 15-градусний мороз.

Інцидент стався у тролейбусі №1 близько 12:30, розповіла Радіо Трек пасажирка пані Лариса, яка стала свідком інциденту. За її словами, хлопець років 13 на вигляд зайшов у громадський транспорт без маски.

Кондукторка сказала пасажиру покинути тролейбус, попри те, що він прикрився шарфом чи светром.

Решта пасажирів за хлопця вступилися, однак кондукторка заявила, що не збирається платити за нього штраф 255 гривень.

Очевидці апелювали до того, що в тролейбусі й так повно людей з приспущеними масками, у той час, коли підліток натягнув свою одежину по самі очі.

Однак кондукторка лишилася непохитною та, як каже пані Лариса, виштовхала хлопця на 15-градусний мороз.

За коментарем ми звернулися до начальника "Рівнеелектроавтотрансу" Валентина Ткачука. Директор розуміє ситуацію, утім пояснює, що його працівники діють згідно із законодавством:

Що мені сказати кондуктору, якщо в законі прописано чітко маску одягати.

Начальник "Рівнеелектроавтотрансу" Валентин Ткачук.

Водночас Валентин Ткачук каже, що у ситуації на підприємстві розберуться. Одна із кондукторок через свою поведінку уже перебуває у неоплачуваній відпустці та отримала догану. Йдеться про ту, яка у суботу змусила покинути тролейбус 13-річну дівчинку на маршруті №9.

Як пояснили батьки, їхня дитина хотіла розрахуватися грошима, які були надірвані. Онлайн вона не змогла оплатити поїздку, оскільки телефон дівчинки розрядився. На вулиці у цю мить було близько 20 градусів морозу. Валентин Ткачук пояснює:

У випадку з дівчинкою, так, я розумію, що якби була інший кондуктор, то могла б свої дві гривні дати, але ж менше з тим, у нас є законодавство та є інструкції якими ми перуємося.

 

Та дівчинка не показала учнівське посвідчення. Отже з неї ми повинні вимагати 4 гривні, тому що це відшкодування з місцевого бюджету. Ми свою вину визнаємо, кондуктор визнає, що вона себе негідно повела.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень