«Перевозити звичайних пасажирів тролейбуси НЕ ПОВИННІ», - як працює транспорт у Рівному

І для кого

Переповнений тролейбус. Фото ілюстративне, "Букви"

Рівняни скаржаться на те, що не можуть дістатися різних районів міста, адже громадський транспорт – не курсує.

Винятком є лише тролейбуси та автобуси, які їздять за спеціальним графіком – по п’ять годин вранці та ввечері (з 6:00 до 11:00 і з 16:00 до 21:00).

Найбільш проблемно нині вибиратися із Тинного і Басового Кута. З першим проблему вже вирішили, з другим – доведеться трохи зачекати, розповів Радіо Трек міський голова Рівного Володимир Хомко:

Міський голова Рівного Володимир Хомко

Відучора з Тинного до зоопарку почав курсувати додатковий автобус.

 

Але... Я хочу нагадати: шановні, це не рейсовий автобус! Рішенням Кабміну заборонені рейсові автобуси. Це – спецтранспорт для доправлення людей на роботу і з роботи. Це не для загального перевезення пасажирів. Хочу, щоб всі це розуміли.

 

В Україні немає зараз регулярного транспорту – він поки що не дозволений. Карантин продовжується.

На коментар нашої ведучої Наталки Панфілової щодо того, що тролейбуси і так перевозять звичайних пасажирів, мер Рівного наголосив, що такого бути не повинно.

Що ж стосується транспортного сполучення з Басів Кутом, то на підготовку документів і запуск спецрейсу ще треба час. Скільки саме – достеменно невідомо.

До прикладу, на запуск автобуса з Тинного міськраді знадобилося близько місяця клопіткої роботи, зауважив очільник Рівного.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень